Phantasialand – fantastinen koko perheen teemapuisto

Moninkertaisesti palkittu Phantasialand-huvipuisto on sykähdyttävä kokemus ja erinomainen vierailukohde vaikka koko perheen yhteiselle ulkomaanmatkalle.

Fantasiaa läpi vuoden

20 kilometrin päässä Kölnistä sijaitsee todellinen koko perheen unelmakohde. Phantasialand-huvipuisto tarjoaa iloa ja elämyksiä, olipa mielenkiintosi kohteena hurjat vuoristoradat, mukavat lasten aktiviteetit tai viihdyttävät live-showt. Kesällä huvipuisto täyttyy erityisesti lomaa viettävistä perheistä. Joulun alla Phantasialandissa on puolestaan tarjolla monipuolista erikoisohjelmaa. Vierailuajasta riippumatta fantasia on aina täällä läsnä.

Huvin lisäksi myös täysivaltaista rentoutumista ja lomailua

Monipuolisen huvipuiston lisäksi Phantasialand on myös paljon muuta. Erinomaisten puitteiden vuoksi huvipuisto on suosittu konferenssien, perhejuhlien, syntymäpäivien ja jopa häiden pitopaikka. Näyttävät päivällisshowt sekä erinomainen ruoka viihdyttävät myös satunnaisemman vierailijan. Majoitusvaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja budjettiin – valittavana on esimerkiksi 4-tähden feng shui –teemahotelli tai intiaani-tyylinen tiipii-majoitus tähtitaivaan alla.

Tärpit:

  • Phantasialand on avoinna päivittäin 19.6. – 1.11.2016 välisenä aikana. Kuumin sesonki ajoittuu heinä-elokuulle.
  • Kokeile huvipuiston monipuolisia vuoristoratoja ja laitteita, erityisesti Maus au Chocolat, Talocan ja Wakobato
  • Erinomaisen viihdyttävät live-showt
  • Todella monipuolista tekemistä ja ohjelmaa perheen pienimmille Autoillessa huomioitavaa:
  • Phtantasialand-huvipuisto sijaitsee Brüehlissä ja on helposti saavutettavissa esimerkiksi Bonnista, Kölnistä ja Düsseldorfista käsin

Etäisyys Travemündesta: 529 km (5t 4 min)